Boten vol live muziek in de Leidse grachten

Slechts een week na de Lakenfeesten worden de grachten van Leiden opnieuw gevuld door muziek. Dit keer geen vlot vol live muziek op het Rapenburg, of geluidsinstallaties van de peurbakken, maar een weekend lang hippiebandjes-te-boot. Het evenement, Woodstock on Water, wordt al sinds 2013 gehouden. Het is georganiseerd door de Leidse Rederij, samen met de bandjes en een aantal horecatentjes met een terrasje aan de Nieuwe Rijn. De boten rouleerden elkaar af, met elk plekje een band die ongeveer tien minuten speelde.  

Ron Mittelmeier, de organisator, zegt dat het weekend is voor de Leidenaren. Hij vraagt een bijdrage van de desbetreffende horecatentjes om de bandjes te kunnen sponsoren, maar naast dat heeft Woodstock on Water geen winstoogmerk. Heeft u een bandje die muziek uit de jaren ’60-’70 covert? Geef u dan op voor volgend jaar door een mailtje te sturen naar woodstockonwater@gmail.com. 

Reacties

Your email address will not be published.