Walking Dead-zombies in Emmen

Foto: Darknights Emmen
Foto: Darknights Emmen

Losgeslagen Walking Dead zombies, griezelclowns en horror elven liepen afgelopen herfstvakantie rond in het Rensenpark in Emmen. Ze waren onderdeel van de Darknights, een Halloween evenement in Drenthe, georganiseerd door Jarno Rouw.

‘Ik vind het heel leuk bedacht. Het is niet heel eng, maar wel gezellig’, zegt een bezoeker terwijl hij naar de griezels kijkt.‘De hele opzet en locatie in het oude dierenpark is heel leuk’, reageert een mevrouw enthousiast. ‘Er zijn meer mensen dan verwacht op afgekomen’, vertelt initiatiefnemer Jarno Rouw. ‘We hadden kort voordat het evenement begon 1800 kaarten verkocht en in de loop van de dagen hebben we rond de 2800 kaarten verkocht. De mensen komen uit alle windstreken van Nederland’, zegt hij trots.  

Walking Dead 

Grimeurs van de bekende Netflix serie de Walking Dead hebben de acteurs omgetoverd tot griezels. ‘We wilden graag een extra puntje scoren als het gaat om grimeur-werk, zodat de griezels geloofwaardiger overkwamen’, vertelt Rouw.

Verbetering 

Volgens Rouw zijn er nog wel een aantal verbeterpunten voor volgend jaar. ‘Er is ook heel veel wel goed gegaan, maar we hadden betere acteurs moeten inhuren. Daar was te weinig tijd voor. Dan was het net wat enger geweest en geloofwaardiger overgekomen. Dit jaar moesten we het doen met de mensen die we hadden. Volgend jaar gaan we bijvoorbeeld eerder beginnen met het zoeken van acteurs. Dit is een test geweest en volgend jaar wordt het groter en beter’, aldus de organisator.  

De Darknights gemist? Luister dan hieronder de radio-reportage over de Darknights.  

Reacties

Your email address will not be published.