Uit De Werkplaats 2020-2021

Uit De Werkplaats 2020-2021

Topvrouw in tijden van een pandemie

Het is bijna weer zover, volgende week donderdag wordt de titel ‘Topvrouw van het jaar 2020’ uitgereikt. De drie genomineerden zijn: Mariëlle Bartholomeus – Medisch Directeur (CMO) neuroloog Bernhoven, Conny Helder – Raad van Bestuur Tante Louise, Ellis Jeurissen – Directeur Publieke Gezondheid & Ambulance GGD Brabant Zuidoost.

Voorzitter stichting topvrouw van het jaar Truus de Rooij benadrukt het belang van het uitreiken van deze titel: ‘Vrouwen worden nog steeds vaak onderschat in hun kunnen.’

De jaarlijkse verkiezing heeft onder andere het doel om een platform te creëren waarop vrouwelijke directieleden in Nederlandse bedrijven en organisaties aandacht krijgen, zichtbaar zijn en daarmee een functie als rolmodel kunnen vervullen.

Vanwege de pandemie gaat alles dit jaar wat anders, toch is er wel een verkiezing ‘Topvrouw van het jaar’. Volgens Truus de Rooij is de titel nu misschien wel belangrijker dan ooit.

De jury kiest dit jaar voor een vrouw die een belangrijke rol heeft gespeeld toen het Corona virus ons land in haar greep had.

24 september wordt de titel bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Amsterdam, in het bijzijn van een select groepje genodigden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *