Uit De Werkplaats 2020-2021

Uit De Werkplaats 2020-2021

Timian Kelliher

Ik hou van muziek, film en fashion. Het liefst zou ik dan ook mijn eigen film willen regisseren, maar er zijn nog veel meer dingen die ik later wil bereiken. Ik wil ooit nog een wereldreis maken en het lijkt me erg interessant om als journalist naar een oorlogsgebied te gaan.

Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Almere; ik ben een echte Randstedeling. Mijn tienerjaren heb ik vooral besteed aan het hangen op straat, zo heb ik veel interessante mensen leren kennen. Dit is ook waar mijn interesses als journalist liggen: mensen en de verhalen die zij te vertellen hebben.

Ik hou van muziek, film en fashion. Het liefst zou ik dan ook mijn eigen film willen regisseren, maar er zijn nog veel meer dingen die ik later wil bereiken. Ik wil ooit nog een wereldreis maken en het lijkt me erg interessant om als journalist naar een oorlogsgebied te gaan. Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Almere; ik ben een echte Randstedeling. Mijn tienerjaren heb ik vooral besteed aan het hangen op straat, zo heb ik veel interessante mensen leren kennen. Dit is ook waar mijn interesses als journalist liggen: mensen en de verhalen die zij te vertellen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *