Uit De Werkplaats 2020-2021

Uit De Werkplaats 2020-2021

Ontmoet de Werkplaats! *VIDEO*

Hoi! Welkom op Uitdewerkplaats.nl. Een journalistiek platform opgericht door eerstejaars Journalistiek studenten van Hogeschool Windesheim in Zwolle. De Werkplaats is opgericht voor de toekomstige journalisten die niet in hokjes willen denken, maar school en leren willen combineren met creativiteit en vrijheid. In tegenstelling tot de meeste opleidingen mogen wij hier wél buiten de lijntjes kleuren en onze eigen toevoegingen verwerken in opdrachten, en dat is precies waarom wij de Werkplaats gekozen hebben. Onder leiding van journalistiek-docent Egbert Hermsen ontwikkelen we ons zo goed mogelijk als journalist, zodat we later met genoeg ervaring op zak de wereld kunnen gaan ontdekken. Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even een kijkje bij onze producties!

Oja, op school zijn we heel serieus. Maar af en toe mag er ook best wat gelachen worden. Bekijk onderstaande video als je meer wil weten over onze guilty pleasures, wilde nachten of onze favoriete jeugdhelden.

Een twintigjarige (beeld)journalist, muziekliefhebber en een typisch paardenmeisje. Studeert Journalistiek en werkt in haar vrije tijd als freelance redacteur voor verschillende paardenwebsites. Vindt alles interessant en leuk om te doen, zolang ze haar camera mee mag nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *