Uit De Werkplaats 2020-2021

Uit De Werkplaats 2020-2021

It’s About Health

DUIVEN – Nannique (19) had al een aantal jaar last van een eetstoornis. Ze had een slechte relatie met eten en was te streng voor zichzelf. De enige manier om van deze angsten af te komen is door ze onder ogen te zien en daarom begon zij in 2018 met haar eigen blog ‘It’s About Health’.

In het begin deelde ze voornamelijk (gezonde) recepten, maar inmiddels is ‘It’s About Health’ uitgegroeid tot een echt lifestyle blog. Van recepten tot workouts, je leest er alles over op haar site. In dit audio-interview vertelt zij alles over haar groei van de afgelopen jaren. Vergeet natuurlijk niet een kijkje te nemen op haar blog en zoals Nannique zou zeggen: “Zoek een lekker leesplekje (als je dat niet al hebt) en begin met lezen, want: it’s all about health!”

Een negentienjarige journalist, muziekliefhebber en reisfanaat. Vaker te vinden op het hockeyveld dan op school. Geïnteresseerd in alles wat met strafrecht en misdaad te maken heeft, een misdaadjournalist in spe. Een echte perfectionist die de volledige waarheid boven tafel wilt krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *