Uit De Werkplaats 2020-2021

Uit De Werkplaats 2020-2021

Tv-uitzending – Windesheim In Love

ZWOLLE- De studenten van Windesheim mogen weer naar de campus na die lange lockdown. Om dit een beetje te vieren hebben de drie journalistiekstudenten Timian Kelliher, Tessa Schijvens en Lara Wijnker Windesheim In Love georganiseerd. Twee dagen lang stond de liefdesmobiel van Windesheim In Love op de campus waar studenten hun liefdesboodschap konden inspreken. Veel studenten hebben even een berichtje achtergelaten voor die ene campusgenoot die ze hebben gemist tijdens deze lockdown en leraren wilden hun studenten nog een hart onder de riem steken voor de laatste lootjes van het schooljaar.

Naast deze onwijs leuke videoboodschappen hebben journalistiekstudenten van verschillende jaren een uitzending gemaakt met de videoboodschappen erin. In deze uitzending komen ook verhalen naar voren van koppels die elkaar hebben ontmoet tijdens de lockdown en daarvan kwam zelfs iemand live in de uitzending om hier zelf over te vertellen. Verder deed een student van Windesheim zijn verhaal over hoe hij hier in Nederland woont en zijn vriendin helemaal in Australië.

Ben jij nu benieuwd naar de hele uitzending en wil je wel weer wat liefde zien na al dat nieuws over Corona? Check dan zeker even de uitzending van Windesheim In Love.

Een negentienjarige vrolijke Alkmaarse, die nu in Zwolle woont. Vanaf jongs af aan had ik al een droom om later correspondente te worden voor de NOS. Het is dus logisch dat ik van reizen, vreemde talen en andere culturen houd. Als ik alleen al denk aan een kantoorbaan krijg ik het benauwd. Ik houd ook heel erg van het strand, helaas is dit niet meer zo dichtbij nu ik in Zwolle woon. Als ik er zin heb kan ik sportief zijn. Dit blijkt maar weer, omdat ik sinds kort roei bij de studentenroeivereniging Boreas. De avond voor deze foto had ik nog een hele ‘zware roeitraining’, waardoor ik maar twee uurtjes slaap heb gehad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *